arlaandaaa

Åker mot Arlanda nu! Saknar er tjejer♥♥♥♥


lördag

Hade hemmamatch idag, slutade med vinst och en lårkaka! det gjorde bara inte liiiiiiiiite ont när jag skulle cykla hem, men iaf asbra spelat av alla idag! :) Ska snart dra till klara och va där en stund med henne, saskia och evelina. Har äntligen packat klart, åker imorgon ju :) det här blir nog det sista inlägget på sju veckor så hejdååååååååå! :)


Knäck♥


Sitter i köket och pluggar och äter knäck♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Ska plugga ett litet tag till och sen upp och lägga mig, sköönt.


fina tjejer!

Ligger just nu i sängen och ska nog snart försöka sova, har skrivit lite om franska revolutionen men får fortsätta imorgon i skolan för jag fattade inte frågorna haha smart tjej. Imorgon ska jag och Sabina till farmor och farfar och äta och sen baka pepparkakor och göra knäck! fyfan vad gott. Blir lite tidigt i år men de är ju bara för att vi åker på söndag. Sen imorgon borde jag nog göra en packlista men jag ooorkar inte HEHEHE.



Jaja, nu ska jag spela lite super mario och sen sova haha godnatt :)


19.33

Åt på Akropolis med laget i fredags och hade de trevligtttt :)


Sista skolveckan för mig, ska bli skönt att slippa skolan iaf haha. Sitter just nu med Jairus i knät och väntar på att tacopajen ska bli klar nångång och sen måste jag fortsätta med slutuppgiften om franska revolutionen, kuuuuuuuuul.

Grym


SNÖÖÖÖÖ

Hade världens motvind när jag skulle cykla från skolan, sved i ansiktet när jag kom hem haha. Jaja nu har iaf snön kommit. Både bra & dåligt :). Ska packa lite nu, ska till pappa efter träningen!

Filippinerna 21 November - 4 Januari



Ni som inte förstod rubriken, Vi ska åka till Filippinerna om typ en vecka :D. Först var det tänkt att jag och Sabina inte skulle med men idag ringde mamma när jag var i skolan och sa att vi också skulle med, blev hur glad som helst haha, ska bli kul att träffa alla igen men kommer samtidigt sakna er Evelina, Klara och Saskia :(♥
Ska ändå bli gaaaanska skönt att slippa frysa varje morgon i 7 veckor!

Jaja, nu ska jag nog sova. Måste bara skriva att jag råka svälja typ en halstablett för en stund sen, eller så sitter den kvar i halsen för det känns som de haha, äckligt.


00.36

Lars och Flor är här så vi sitter och kollar på filmer som Lars har spelat in från Filippinerna, Saknar alla där sjukt mycket. Vill tillbaka :( Är så himla avundsjuk på Stefanie som åker till Filippinerna idag, dom bokade biljetter igår haha :o Men du får ha de bäst Stefanie och hälsa speciellt mycket till m


2010-11-05

Tråkig fredag, Klara är hos sin pappa, Evelina är i Göteborg och Saskia är på väg till västerås för hon ska kolla på bio med hennes familj. Har inget att göra så tar nog en cykeltur till ica och köper ingredienser till chokladbollar, och jag är assugen på att göra en tacopaj haha.

Cause baby you're a firework


1 November

Ligger i sängen och kollar på Pensionärsjävlar, haha så jävla sköna. Kom hem från Klara för en stund sen och hade det trevligt! :)
Va ju i västerås idag, köpte ett par uggs, en mössa, underkläder, ett linne och 3 tröjor, så nu är jag nöjd!

RSS 2.0