TORSDAG JAO

Haha rak arm? Aja, idag har jag vart på månsan med Saskia, Klara och massa andra. Kom hem vid 6 och sen vid 7-8 gick jag ner till månsan igen med Stefanie, Sabina och Jairus. Ska duscha nu och sen smörja in mig sjuuuukt mycket så att jag förhoppningsvis inte börjar flagna, är sugen på lökringar oskcå så ska nog fixa det sen hööhö, hejdooo

00.18

Fräsch bild. Mår illa nu efter att jag har ätit det där ↑ trött är jag också men orkar inte gå upp och lägga mig i sängen. Jahapp de va väl de enda jag ville skriva så HEJDÅ BLOGGEN PÖZZ

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


JARRÅÅ

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En till bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Måste alltid tänka på vad det är för dag, höhö

Varit på månsan hela dagen! Sen stod jag i minigolfkiosken ELLER VAD DE NU HETER i 2 timmar. Ska smörja in mig nu, svider som faaan i ansiktet och sen fixa nåt käk och sen lägga mig tror jag. Imorgon blir det månsan igen med Saskia och Klara xD:P

SÖNDAG

Ville bara säga hejhejhejhejhejhej!! Haha alltså den där spegeln i bakgrunden gjorde jag när jag gick på lärkan, ska ta ner den men har inte orkat baraaa! Ska iaf färga håret på Sabina nu och sen kommer Cevin hit och sover här när han har kommit hem från öland!

Tack och bock!

Fick nyss en cupcake av Patricia som är här, taack!! Ska fortsätta kolla på Eva och Adam nu. btw, någon som vet hur länge ica har öppet? hööhö
hahaha fint finger!

LÖRDAG

Ligger i min säng just nu och sooftar. Gick upp halv 2 idag. JARRÅÅÅ. Nu ska jag börja kolla på andra säsongen av Eva och Adam och sen ska jag få någon att gå på en promenad med miiig!

HEJ JAG HAR TRÅKIGT | Visst du kan skratta och låtsas som ingenting men jag vet allt om dig för du har varit min

Namn - Michelle
Ögonfärg - Brun
Hårfärg - Brun/Svart?
Högerhänt/vänster - Vänsterhänt jao
Stjärntecken - Fisk!
Skostorlek - 41-42
Är dina föräldrar skilda - Ja
Sport - Innebandy
Helgdag- Fredag eller Lördag
Årstid - Sommar!!
HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - Jaa
Blivit dissad - Haha ja
Skolkat - Japp
Sovit utomhus - Vet faktiskt inte
Använt droger - Nej
Retats - Ja
THIS OR THAT
Pepsi/cola - Cola
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar
Kött/veg - Kött
Tv/film - Film
Gitarr/trummor - Gitarr
Adidas/Nike - Vet icke, typ Adidas
Kinesiskt/mexikanskt - Kinesiskt
Mtv/vh1 - Mtv
SENASTE DU
Skrattade - Idag
Grät - Idag
Filmen du såg senast - Never say never!<333333333
Tuggade tuggummi - Ingen aning, några veckor sen kanske
Drog ett skämt - Inte idag iaf tror jag haha
Sjöng en sång - Idag
HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Ätit müsli - Nej
Rökt - Neeej
Tagit droger - Aldrig
Kysst någon - Jaa
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet - Ja!
Bakat - Det också!
Falkenberg 2010

01.36 | Jag glömmer aldrig dina hemligheter

Ligger i sängen och lyssnar på Veronica Maggio. Idag grillade vi och sen åt vi jordgubbar och glass! Sen har jag kollat på typ 3 Eva & Adam avsnitt hela kvällen. Kollade nästan varje kväll för några veckor sen men sen tog de helt plötsligt stopp haha aja är iaf klar med första säsongen!! Och jag saknar mina tjejer och Cevin ocksååå. Taggar iaf till måndag då jag och tjejerna åker med Birka Paradise! Fast Evelina hänger inte med eftersom hon är i Halmstad på läger då :(

You got that smile that only heaven can make


24 APRIL

Glad midsommar! Sitter inne på mitt rum och lyssnar på musik just nuu. Ikväll eller om nån timme ska vi grilla tror jag och sen äta jordgubbar med choklad på och glass till!!

00.00 | TORSDAG/FREDAG

Va ju hos farmor och farfar, åt massa mat och sen jordgubbar och grädde! Kom hem för två timmar sen. Åt nyss lökringar som jag nu mår illa av haha.. jaja ska nog kolla på film nu och sen sovaa. Godnatt!

12.12

Ligger i sängen och hör hur regnet öööser ner. Mot kvällen ska jag, Sabina och pappa åka till farmor och farfar för att äta mat, tror vi skulle grilla! Haha har inget mer att skriva. VÄRT INLÄGG

omg


00.45

Precis kollat färdigt på Never Say Never! Fan vad grym Justin är! Nu ska jag sova och imorgon får vi se om de blir månsan med tjejerna. Godnatt!

TISDAG 21 JUNI

Kom nyss hem från ica, min mor vill att jag ska göra morotskaka eftersom det som jag bakade innan är slut och alla klagade på att de va jag som hade ätit upp allt, lite fml feeling där..
Men självklart ställer jag upp på att baka, varför inte liksooom? Haha aja igår red jag ju, fan vad läskigt det är att trava höhöhö. På kvällen va jag och Klara hos Saskia och sen kom Cevin Cerra Basröst och drall, gick till månsan, försökte planka men gick sådär.. Ne nu ska jag upp och duscha!

MÅNDAG

Har hjälpt mamma med att tvätta och städa hela huset idag! Ska gå upp och byta om nu och sen ska jag möta Saskia och då cyklar vi till stallet och jag ska få rida! hahah är fan rädd. Sen ikväll sover jag hos Saskia med tjejerna!

20.15

Ligger i sängen och fryser och har ont i halsen. Åkte till saskia vid halv 2, vi åt, bakade, spelade the sims och super mario, sen åkte vi till månsan med cevin och badade även fast det regnade haha, ångrar mig nu lite att jag badade, fryser så himla mycket. Tycker ni ska gå in på Saskias blogg också om ni vill se mina bästa träningstips för beachen!! -->HÄÄÄR

Jag vill tacka mina föräldrar, speciellt min mamma och min pappa!

Ligger i min säng och äter morotskaka, ska fortsätta kolla på Easy a nu och sen sova tror jag.

18.25

Hemma från Cevin nu! Haha nej men han skulle till sin farmor så blev inget. Ska nog fixa en grej väggen i mitt rum nu och sen möblera om och allting sen om jag orkar haha.
Haha skön

LÖRDAG

Gick på en promenad med Eve för några timmar sen! Jairus vaknade kvart över 6 idag så va tvungen att gå upp då.. så jävla drygt hahaa, ska cykla till Cevin nu och umgås med han!

17 JUNI


22.16

Åt det här för 2 timmar sen, götttttttttttttttttttttttttt!!! Har också gjort morotskaka :DD och snart ska jag upp och lägga mig i sängen och kolla på film och imorgon kommer jag nog få vakna mellan 7-8 för att vara barnvakt. Längtar <33333333333333333333333

Last friday night | 13.24

Känns bra att jag är sjuk, ont i halsen och har fått världens största munsår. Orkaaaaaaaaar inte. Vill baka morotskaka också men orkar inte cykla till ica, jävla fetto.

TORSDAG

Bild från igår. Så jäkla skönt med sommarlov, fast de skulle inte skada om vädret kunde bli mycket bättre! Umgicks med massa igårkväll och idag har jag bara varit hemma och hämtat lillebror på dagis och smärtan i min hals väääägrar släppa. Magen kurrar så ska äta något nu och sen lägger jag mig i sängen och kollar på film med Stefanie och Sabina tror jag!

Du får passa dig som satan för jag glömmer aldrig bort vart du bor

Softar i sängen med musiiik. Va på månsan idag med åttorna, hoppade från 5:an(!!!) två gånger, haha stolt tjej. Ska snart prova locka mitt hår och se hur det ser ut och sen måla naglarna och sen hoppa in i duschen. Känns verkligen inte som att vi får sommarlov imorgon.

LÖRDAG

Hämtade ut min klänning idag!! Den var finare i verkligheten. Mamma åkte till restaurangen när vi var klara på ica så jag, Sabina och Patricia gick hem med en påse som vägde 1 ton och sen när vi kom fram kom jag på att vi inte hade någon nyckel in så vi blev utelåsta IGEN haha orkar inte med mig själv. Sen kom Sabina på att vi kunde göra sönder hennes lås till cykeln och det gick! Så jag cyklade till stan för att hämta nyckel och sen tillbaka och sen drog jag till månsan med Victoria och badade, sjukt skönt i vattnet :))

Marry the night | 23.38

Igår va en till sån där ovärd skoldag, vi hade poängjakt, typ stationer som man ska göra grejer på och så får man poäng. Jag och Evelina gick först till en station vid Silvervallen, sen banga jag ur (JAG skulle göra alla stationer haha) så vi gick till coop istället och köpte glass och chips och satte oss på skolgården, sen gick vi och åt och sen sov vi i sofforna, värd dag!
På kvällen gick jag och Sabina till månsan och sen efter en stund gick vi tillbaka till pappa, då kommer vi på att vi inte har några nycklar till dörren så vi får sitta på trappan i 45 min innan han kom hem från jobbet så hade 50000 myggbett efteråt, mums♥

MAN DOWN | 23.00

Tror jag har fått pollen, eller så vill min näsa klia och snora bara för att den har tråkigt. Jaja, nationalmuseet och skansen sööög iaf, va så himla tråkigt på skansen så jag och tjejerna gick ut och köpte glass och solade en stund.
Sitter på golvet nu(?) och väntar på att Sabina ska duscha klart så att jag kan duscha och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på dumma mej med Stefanie och Sabina!

ONSDAG | 23.19

Inte alls sugen på att blogga. höhö. Idag var det världens ovärda skoldag, så himla trötttt. Men imorgon ska iaf hela åttan åka till nationalmuseet och sen skansen. Liiite soft ska det iaf bli! Nu ska jag kolla på gårdagens dh och sen sova.
Tre bilder från igår när jag va på månsan med Saskia, Klara och Jonas!
Rädd?
Bilder från idag!

Tråkigt

Orkar inte att texten ska bli helt cp varje gång jag lägger in sån här grej haha


 

DIG
Hur lång är du? 1,73
Vad vill du bli när du blir stor? Vet inte riktigt
Vad pluggar du? Slutar snart 8:an!
Har du långt hår? Haha nej
Vilken hårfärg har du? Mörkbrunt?
Sminkar du dig? Sällan

Har du haft sex den senaste månaden? Nej

Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Vinröda trosor

Har du kysst någon idag? Nej

FAMILJ

Bor dina föräldrar ihop? Nej

Vem är bäst mamma eller pappa? Båda är bäst på olika sätt

Hur många syskon har du? 1 lillasyster och 1 lillebror

Vad är det senaste du sa till din mamma? Men jaa

Hur många ställen har du bott på? 6

Vem i din familj stör du dig mest på? Vet intee

Vilken familjemedlem är snällast? Alla typ

När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Vet inteee

KOMPISAR

När va du senast med någon kompis? Idag

Vem sov du hos senast av dina kompisar? Klara

Har du kysst nån kompis? Vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan haha, alltså jag har ju inte kysst en tjejkompis..

Vem har du varit kompis med längst? Klara!

Vem känner dig bäst? Klara, Evelina och Saskia

Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Nej haha

Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? Ah varje dag.. Men neej

VÅGAR DU

Skrika åt dina föräldrar? Ja

Klä dig annorlunda? Ibland

Vara dig själv? Jaa hahah..

Visa dig i bikini/badbyxor? Juppp

Pierca dig? Jao

Ha sex på en offentlig plats? Brukar inte direkt sitta och tänka på om jag vågar det så vet inte!

Vara omogen? Det är ju de jag är så ja? haha

Äta småkryp? Haha nej aldrig

DIVERSE

När tuggade du tuggummi senast? Nån vecka sen kanske

När va du på semester senast? Semester var det väl inte direkt men isåfall Januari!

Vilken färg är det på din tandborste? Kommer inte ihåg men vet iaf att några av färgerna är grönt och vitt

Är ditt hår tråkigt? Finns inget hår som är så tråkigt som mitt

Vem såg dig naken senast? -

Hur ofta duschar du? 1 per år

När ska du gå och lägga dig ikväll? Snart, ska bara kolla lite på dh innan!

 


MÅNDAG | 23.14

Målat naglarna och sitter just nu i mitt rum och väntar på att duschen ska bli ledig. Ska nog klippa i en t-shirt nu också, får se hur de går!
Fräsch tjej och fin tjej på t-shirten hahaha

fml

Att det ska va så jävla svårt att hitta en avslutningsklänning, hittade faktiskt en idag och vi skulle beställa den, nej då hade den tagit slut. FML

MÅNDAG

HEJHEJ
Några bilder från idag! Ligger i sängen just nu och mår illa igen hahah, kanske måste sluta äta så jävla mycket? aja, ska nog fixa låtar till mobilen nu och sen kolla på dumma mej, dognatt. HAHAHAHA godnatt*

Bara en minut | 13.02

Oplattat och fult hår men skitsamma, nu drar jag till månsan och tillbringar dagen där!

23.07

Ligger i sängen och har ätit det där ↑ så nu mår jag illaaa. Nu ska jag kolla på film och sen sova.

LÖRDAG | 17.02

Kom hem från månsan för en stund sen, varit där hela dagen! Nu ska jag snart till ica och köpa chips och sen duscha och sooofta!

Du har ditt eget facit för rätt och fel | 4 JUNI

Kom hem för månsan för typ 2 timmar sen, Va där med Saskia och Klara, träffade Cevin också! Ligger i sängen nu och svettasssss men ska kolla på "The House Bunny" nu och sen sova.
"Jag låtsas hoppa i så tar du kort"
Visar vilken biff jag är! Hahah eller?

Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt | 00.24

Ligger i sängen och lyssnar på luuuuuugn musik och skriver med Evelinaa på chatten, orkar inte med mig själv när jag är trött haha. Ska kolla på film nu och sen sovaa!!

ONSDAG 17.17

Soooooftar hos Saskia!! Vi ska snart dra mot ica och senare går vi till Cevin och fettarrrr!

RSS 2.0