Mi amore vole fe yah


2011-02-28

Kom nyss in, vi har åkt bob, spark och pulka. Trodde jag nästan skulle dö när jag åkte spark nerför backen, gick sjukt snabbt hahah. Andra gången när jag åkte på den ramlade jag och rullade några gånger men jag lever! Nu ska vi fixa oss och sen tar vi bussen för att hälsa på hennes famor! Ha en bra dag!:)

värt inlägg

Klara och Saskia kollar på Wallander medans jag sitter vid datorn eftersom Wallander är sååå tråkigt. Imorgon ska vi typ åka pulka eller nåt! haha godnatttt

14.06


Sitter i tåget nu, just nu är vi påväg till borlänge fast vi stannade nyss för att möta ett tåg. Hoppas ni inte spyr av bilderna på mig, är så jävla äcklig idag :)))

12.09

Nu är allt packat! Ska bara fixa mig lite och sen åker jag till tågstationen och möter Klara och Saskia. Ha en bra dag!

23.39

Kunde haft en roligare födelsedag, är fett uttråkad haha. Alla här är vuxna och sitter bara och pratar och dricker medans andra sjunger karaoke och spelar kort. Alltså inte typ finns i sjön haha utan dom spelar nåt fillespel om pengar. Så hela kvällen har jag gått upp och ner för trappan typ. lyssnat på musik, ätit, spelat jungle buzz och öppnat presenter. Fick en klocka, parfym, pengar, knästrumpor, kondomer (hahah) och sen ska mamma beställa mobilen som jag vill ha imorgon och sen ska jag få present från farmor och farfar, pappa och mina kusiner senare! Nu ska jag packa lite, ska nämligen till klaras pappa imorgon som bor utanför Falun(?) med Klara såklart haha och Saskia, men Evelina kunde inte :(

birthdayyy

Äntligen 15!! Känner mig som en helt ny människa! haha nej jag skoja men känner mig faktiskt äldre hahaha. Sitter iaf nu och dunkar musik och väntar på att duschen ska bli ledig. Om någon timme kommer nog alla gäster tror jag, då blire mat och massa gottt!

Dag 11 – Den här veckan.

Har haft skola hela veckan. I måndags va jag bara hemma.
Tisdags hade jag match i skinnskatteberg, förlorade med 4-1.
Onsdagen var vi matchvärdar på dammatchen, svt var också nämligen där. '
Torsdagen hade jag träning, tränade på världens minsta plan utan sarg plus att jag suger på innebandy så hade damp hela träningen, tobbe försökte iaf få mig att bli glad genom att fråga om jag ville ha choklad eller cola haha fast "tackade" nej haha.
Idag har jag städat mitt rum, lyssnat på musik och inte gjort någonting. Nu ska jag kolla om det går någon bra film på tvn!

jahajaaa


Just love yourself and you're set


backstabber

Behövde visst inte baka, Lars ska göra det istället. Om ni ville veta liksom :P:P:P hahah mat/bak bloggen nästa kanske, eller vad tycker du evelina? Iaf sitter jag i mitt rum nu och lyssnar på musik, kom för en stund sen från ica och jag mår illa efter den där pizzan som jag åt innan, nu kom det mat igen hahah orkar inteee.
Ser skit äcklig ut så får bli en bild sen igår!

1 2 3

Äntligen sportlov! Nu ska jag och sabina städa på övervåningen och sen ska jag baka, imorgon blir jag 15!

21.53

en touchmobil eller inte?

20.45

Arg och trött tjej. Träningen gick sämst, kan fan inte ens ta emot eller passa bolljäveln. Förresten har jag ont i armen och fått ett blåmärke på rumpan eftersom jag höll i cykeln och backade och helt plötsligt får cykeln för sig att få dampryck så jag ramlar bakåt på cykeln. Så nu är grejen som är framför kedjan helt cp och står upp (?) och det låter inget vidare när jag trampar. Fan vad fet jag borde va eftersom cykeln är helt förstörd nu efter att jag ramlade på den hahah.

15.49

Sitter hemma hos Klara och nu ska vi käka lite mackor! Sen cyklar jag hem och hämtar lite grejer och sen drar jag på träning. kbryy :)))))

HEJ JAG HAR ETT LIV

Tyker dom förshänar en varssin lenk :) !!!!<333
Evelina Klara Saskia

15.40

Vaknade nyss så nu ska jag packa till pappa och tagga till matchhh!

Dag 10 – Mina syskon.

Sabina heter min syster och är snart 14 och går i 7:an på valla, vi bråkar varje dag om små saker men jag älskar henne ändå!
En lillebror har jag också, Han heter Jairus och är 2 år. Vi har samma mamma men inte pappa. Han är dryg ibland och vi brukar också bråka på dagarna, fast inte såå mycket som jag gör med Sabina haha. Puss på er♥

20.09

Hade elevens val idag, vilket betydde att jag slutade typ 4. Klara och jag gjorde iaf en tacopaj, mat♥♥♥♥
Nu sitter jag och kollar på Ullared, va ju där i somras och sen svängde vi förbi den där gubben som har ett museum eller vad de nu är och vi fick betala elavgift (?????) Om han vill ha det öppet får väl han betala själv, de är ju han som avgör om han vill ha de öppet eller inte hahaha, blev så jävla äcklad.

GRYM


I ♥ SCHOOL

Nu ska vi öva på att argumentera på engelskan, älskar att skriva<3333 btw sög big brother igår, orka att 40åringar som har minst 1 barn är med, stackars barnen.♥ nu ska jag skrika lite på babben eftersom hon aldrig hämtar hörlurar hihihihih pözzzzzzz

Can you hear me whisper?

Nu tar jag mig mot idrottshallen för att kolla en liten snabbis på herrmatchen med Klara och Saskia och sen är det damernas match, hejdooo

13.11

Snäll syster man har! fick det här av henne för hon ville inte ha det längre, gottttttt! Mamma, Jim och Jairus är och badar och Sabina ska med till pappa till västerås nu så får fixa lunch själv, men nu ska det iaf dunkas musik!

12.11

Ligger i sängen och lyssnar på musik, fast borde gå upp nu för 15.00 har jag samling i idrottshallen för jag ska va matchvärd idag och innan de måste jag duscha, fixa mig och äta lunch, lycka till Michelle! Känner att jag börjar bli sjuk igen också, orkar inteeeeeeeeee.

du är bäst nu, men du var bättre förr

Ligger i sängen och läser bloggar osv. Ska snart sova med lite halsont och en halvt igentäppt näsa, yeahhh. Godnatt!

Hahah, satt och kollade på bilden ett tag och såg nu att min överkropp ser skit stor ut, fan vad fult hahaha.

Cross your heart and follow me

Vilken natt alltså! Nu lät det som någonting annat hahah men jag spelade Sala Open inatt med sköna människor! Var vaken i 27 timmar utan att sova, låg och försökte flera gånger med det gick aldrig att somna så var skapligt trött på dom sista matcherna, men jag gjorde 2 mål iaf haha. Ångrar fett myckettt att jag inte tog med kameran :((( calle och några till spelade en match med kanindräkter och en pikachudräkt och sen tvingade alla i vårat lag att klara skulle döma en match med en kanindräkt, haha normala. Vi vann iaf hela cupen!:D Kom hem vid 12 och sov till 7, sköööööööööönt. Kul att jag slog med knytnäven på min kind för jag va så jävla arg på mig själv för en grej när vi va där så nu gör de ont där och de va lite svullet ett tag haha.
Snart ska mamma och Jim till mosters restaurang och Sabina sover hos en kompis så jag blir barnvakt själv, rolig lördag :((

ångesten ingen vet

Kom hem från borlänge för en stund sen, det var helt okej, mycket bättre än att stanna kvar i skolan iaf. Skulle vilja sova nu men sov lite på bussen hem men sen gick det inte längre för en viss Cevin kunde inte sitta still och va tyst.. haha. har iaf träning halv sju och då kommer nån fotograf som ska ta kort på oss för sala sparbank för dom ska visa vad dom sponsrar eller något sånt eftersom vi har deras grej(kommer inte på ordet) på våra jackor.

scary movie

Bullisarna blev goda, men förstår inte varför dom inte smakade nånting när jag hade dränkt dom med vaniljfyllning :(((( Nu sitter jag på golvet i mitt rum och sjunger Baby med jarreparre haha kul att han kan låten. Nä nu börjar scary movieeeeeeeeee på femman så hejsss!!

Så himla fina bilder<333

Nu ska det bakas vaniljbullar!!

Alla hjärtans dag

Hahaha min morgon började inteeee bra. vaknar halv 8 och stressar. Sen står jag och väntar på saskia i 500år men sen visar det sig att hon redan va i skolan, fick damp och började cykla i -94858grader. Sen satt sabina där bak så det gick inte så speciellt fort att cykla. Och så smart som jag är cyklar jag utan vantar för jag hittade inte dom imorse så mina fingrar blev stelna och röda och vita på några ställen och tillslut får jag ingen känsel fast orkade inte bry mig för jag hade så jävla damp. Kommer till skolan och Sabina får låsa min cykel eftersom mina fingrar va stela. När jag kommer in i klassrummet börjar de bli varmt i mina händer och fyyyyyfan vad de stack till och sved. De gjorde så jävla ont så jag satt och grät hahaha. Pms och de där är fan ingen bra blandning alltså. Men nu är det iaf lite bättre fast har ont i mina tummar och jag känner hur ont det gör i fingrarna när jag skriver det här haha. Jaja, jag och Sabina fixade iaf tacos idag till mamma och dom och sen gjorde jag en asss god kladdkaka :) CAREBOX på allt de här :))))
Nu ska jag måla naglarna och sen ska jag kolla på Means Girls 2, ska fråga Stefanie om hon vill kolla med mig

Dag 9 – Det här hade jag på mig idag.

Svarta jeansleggings och en blå tröja, måsteeeeeeee köpa nya kläder!
Bild tagen nyss, var tvungen att sätta dit den där svarta fyrkanten! Nu ska jag byta om och sen sova. Godnatt.

So don't be afraid

Idag har jag och Sabina dammsugit, torkat golven och fixat tvätten, snälla barn min mamma har! Vid fyra fick jag skjuts ner till idrottshallen och där kollade jag på en herrmatch med tjejerna. Snart ska jag lägga mig i sängen och kolla kläder och grejer från Ikea på datan men först ska jag gå ner och ta något att äta.
btw hatar jag alla f12:or som står och röker och tror dom är så himla coola med sin cigg :)))))))))))))))
Haha kul att Klara biter på riktigt

Sjuk film hahah

http://www.youtube.com/watch?v=7uPW9ojV65w
Hahahah sitter och kollar på en skit rolig film på tv, Alvin och gänget sjöng nyss och fick typ rabies sen eller nåt hahaha, fast de går inte att lägga in videon på bloggen så fick bli en länk istället.

Dag 8 – Ett ögonblick.

Finns många ögonblick men ett va när jag va i skolan (gick i 6an) och jag sa till mina tjejer att jag ville prata med dom i kapprummet. Och så frågar dom om de har hänt något och så. Sen så berättar jag att jag ska få ett syskon, alla blev as glada haha! puss på er. Sen finns de både bra och dåliga ögonblick men den här får duga! :)
Tjena sugfisken haha

Coming back from the dead again

Gick upp 8 imorse, fick snabba mig eftersom vi hade samling halv nio. Åkte till Köping och spelade match, de enda Forsby ville först va att bara knuffas och hålla på så alla hade lite damp hehehe. Blev utvisning, slängda klubbor och fula ord, men matchen slutade iaf 0-0! Va skit trött när jag kom hem så jag åt och sen sov jag i typ 1 timme och nu sitter jag i vardagsrummet och lyssnar på musik medans lillebror står och dansar till de, haha söt!
Snygg♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Fast kanske dags att ta bort alla mina 500 affischer på honom som är på min vägg?

Dag 7 – Min bästa vän.

Bästaste bästa vänner! Ni är bäst och finns alltid där, kom ihåg det! älskar er vänner, pusssss.

Skitväder hehehehehee

Sitter i ck och har håltimme, eller man får välja om man vill gå upp och ha lektion eller inte, så jag stannar gääärna kvar här nere! Ikväll ska jag och tjejerna till Saskia och bada i deras Jazzuci och ha ansiktsmask och hårinpackning och sånt, mysss. Imorgon har vi förresten match, taggad!

Dag 6 – Min dag.

Min morgon började intee bra. Satte på alarm 06.40, vaknar av det men stänger av det. sen ringer mamma på mobilen kvart över sju och då hade jag visst somnat om igen, hon säger att jag inte ska glömma att jag ska till tandläkaren och om jag ska cykla eller gå blablabla, får damp på henne för vi börjar tjafsa om hur jag ska ta mig till skolan och jag hade fan nyss vaknat så va inte så jätte glad där! Skolan va helt okej idag, fast va trött. Gick till parkeringen vid 2 och sen åkte vi till tandläkaren, först tar vi såna där kort och sen ville hon att en annan skulle kolla hur de ser ut när jag stänger munnen och sen börjar han berätta att mina hörntänder(vampyrtänder) sitter väldigt trångt och så och sen frågar han vad jag tycker om mina tänder och då säger jag att jag inte tycker om mina hörntänder och då börjar han prata om tandställning och att dom skulle ställa mig i kö om jag ska få tandställning eller inte för det är typ specialisterna i västerås som ska ta det beslutet. Sen hade jag visst också tandsten heheh så hon skrapade bort de. Sen åkte vi till ica och handlade och nu sitter jag och kollar på Jerry Springer, fyfaaaan vad det programmet är värdelöst! btw har jag ätit semla också. Och snart ska jag och Sabina fixa potatisklyftor med kycklingfilé, gottt!

21.07

Sitter i sängen och orkar inte gå och duscha men jag har ju tränat så jag måste juuuuu. Imorgon ska jag till tandläkarn som jag inte varit hos på 2-3år, vill ha tandställning eller något så jag slipper mina vampyrtänder! Nej har inget vettigt att skriva längre så godnatt!


Dag 5 – Vad är kärlek.

Kärlek för familjen och mina vänner är en känsla där jag kan va säker och va mig själv, trygghet helt enkelt! Där jag vet att jag älskar dom och blir älskad tillbaka. NI ÄR BÄST! PUSSSS.

Sen finns det kärlek för en tjej/kille. Kärlek för mig då är att man kan vara sig själv, det pirrar i magen och man är nervös när man ska träffa han/hon. När man väl precis har träffat han/hon är man inte lika nervös längre och man tycker bara det är mysigt. I allafall för mig. Sen finns de massvis med andra saker som är kärlek för mig men orkar inte skriva längre haha. Men Kärlek är i allafall nästan en obeskrivlig känsla, den är underbar.

ryggsäckar<33333333333333333333333

Vi har äntligen fått våra efterlängtade ryggsäckar istället för dataväskan!! Åh jag är såå glad + dom är skit snygga och de som också är bra är att man ser skit snygg ut när man har den på ryggen!! LOVE♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ÄLSKAR ATT GÅ UPP TIDIGT OCH CYKLA TILL MIN ÄLSKADE SKOLA MED DEN SENASTE RYGGSÄCKEN!!!!:D

22.58

Kom nyss ur duschen, nu ska jag nog lägga mig i sängen och lyssna på musik eller nåt. Såg förresten på min överläpp att jag börjar få munsår :'((((((( så nu har jag nästan dränk min överläpp med nån salva mot det, fan för den om det inte hjälper!!

Dag 4 – Det här åt jag idag.

Gick upp kvart över sju och åt 2 rostade mackor med skinka och ost. Sen var jag i idrottshallen hela dagen typ och där åt jag 1 korv med bröd, 1 chokladbiskvi med daim, 1 macka med ost och gurka, 1 kexchoklad. Sen kom jag hem till pappa och åt en sån där liten chips påse, en liten bit pizza, två kycklingspett, och sen oxpytt och två hårdmackor.. Alltså jävla fetto!? har ätit för en hel vecka nu känns de som när jag läser vad jag har ätit för de är fan för mycket haha..

solsiiidan

Matchen var dålig, kändes som att jag sprang runt hela planen 24/7 fast ändå gjorde jag ingenting. Duktigt! Nu ska jag slå på tvn i rummet och kolla på solsidan och sen duscha.

KÖP INTE DRICKAN!!!!!

GOTTTTTTTTTTTT!!!!!!!! Nu ska jag byta om och sen ska jag hem och packa och sen drar jag nog till pappa sen får jag se vad jag gör ikväll.

I love you Phillip Morris

Såg nyss klart på världens sämsta film med dom bästa tjejerna, nu ska vi sova. Godnatt!

Haha skit gammal bild!


Dag 3 – Mina föräldrar.

Min pappa heter Per och är 47år, haha kul att han aldrig kan se glad ut på bilder :)
Hans hobby är motorcyklar,kanske därför han är med i Bastards MC Club haha.
Min mamma heter Marina och är 35år. Hon kommer från Filippinerna. Vet inte riktigt vad hon har för hobby, eller hon har nog ingen speciell haha :)
Vet inte vad jag ska skriva men dom är iaf bäst och jag älskar er♥

SASKIA RING MIG SÅ ATT JAG KAN BESTÄLLA PIZZA NÅN GÅNG!

Ska packa lite nu, ska nämligen sova med tjejerna hos saskia! Vi ska fetta som fannnnnn. Imorgon ska jag iaf till pappa och sen på söndag är det hemmamatch! Ha en bra fredag för det ska jag ha.

Dag 2 – Min första kärlek.

Vet inte riktigt om man ska kalla det "Min första kärlek" men jag antar att varenda person som läser det här har varit ihop med minst 5 stycken när man va typ 7-11. Eller så var det för mig haha för man va ihop med varenda kille i klassen typ. Kommer ihåg när jag fick en lapp från Cevin där det stod "Får jag chans på dig?" och så fick man kryssa över JA, KANSKE eller NEJ. hahaha. Tror jag gick fram till han sen och sa att jag skulle tänka på det och så skulle jag svara imorgon istället, gulligt! förresten har jag vart "ihop" med han minst 10ggr hahaha. Men nej jag har inte haft min första kärlek, än..


Tjena potatisnäsan

Fan att det alltid ska bli såhär, tänker för mig själv varje dag att jag ska lägga mig i tid, gör jag det? NEJ.
Men NU ska jag sova och imorgon ska jag fan lägga mig direkt när jag kommer hem från träningen haha. Good luck Chuck. btw ser det ut som att jag ska börja böla när som helst på bilden hahah fan vad fuuul.

Why is everything so complicated?

Håller på och gör instuderingsfrågor om kristendomen, dööör av tråkighet snart. Imorgon är det torsdag= soft dag. Eller jag tycker det för vi har inte språk på torsdagar haha, fattar inte varför jag valde tyska. Det enda jag kan säga är typ "Ich heiße Michelle" MVG på det liksom. Jaja nu ska jag sluta babbla om skolan och fortsätta med frågorna!
Skulle va gott med lite glass också!

Dag 1 – Presentera mig själv.

Michelle heter jag om ni inte redan visste det haha.. Har bott i Sala sen jag föddes, ni känner säkert inte till Sala men de är bara för staden är så himla liten typ haha. Fyller 15 om 24 dagar. Jag har 1 lillasyster som blir 14 i år och en lillebror som blir 3 i år. Jag går i åttan på vallaskolan och på fritiden är jag med mina vänner och jag spelar även innebandy. Hoppas det här räcker för jag kommer inte på något mer just nu!

Tänkte också börja med sån här grej eftersom jag är wannabe alla andra, eller?

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 10 – Mina syskon.
Dag 11 – Den här veckan.
Dag 12 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 13 – Mina drömmar.
Dag 14 – Min första kyss.
Dag 15 – Mitt favoritminne.
Dag 16 – Min favoritfödelsedag.
Dag 17 – Detta ångrar jag.
Dag 18 – Den här månaden..
Dag 19 – Det här upprör mig.
Dag 20 – Det här får mig att må bättre.
Dag 21 – Det här får mig att gråta.
Dag 22 – En första. 
Dag 23 – Mina rädslor.
Dag 24 – Min favoritplats. 
Dag 25 – Det här saknar jag.

Replay

Kom hem från träningen för en stund sen, det gick väl bra. Nu ska jag upp och ta en dusch och sen ska jag lägga mig i sängen och plugga till no provet som är imorgon och käka marabou!

RSS 2.0