LÖRDAG

Nyduschad! Ska snart fixa mig lite och sen kommer nog Klara och förbereder maten, blir grillat!<333 hahaha förresten tycker jag synd om Evelina som står och säljer korv på silvervallen från 16-19 hahaha lider med dig vännen♥

13.41

Möter saskia nu och sen åker vi till Klara och sen drar vi och handlar.

00.42

Åkte ner till restaurangen efter skolan eftersom mamma var där. Sen gick jag på stan med Stefanie och Sabina, blev ett linne och ett par solglasögon! Vid 8 drog jag ut på en promenad med Saskia och Evelina och sen kom jag hem typ halv tio och nu ligger jag i sängen med Jairus och Sabina och vi är barnvakt för mamma och Jim är på restaurangen. Ska spela lite spel nu på datorn haha och sen sova och imorgon ska jag och tjejerna åka och handla grejer till kvällen!pusssssss
Så jävla snyggggggggggg

FREDAG

Slöjd nu och sen engelska och sen ääääntligen ledig i fyra dagar och sen gå i skolan 2 dagar och sen på fredag åker vi och spelar cup i Mora!
jävla många sen haha

18.30

Trodde jag skulle få sitta inne på varje valborg resten av mitt liv idag men icke sa nicke som tur är! hahahah..
Ska sätta på mig skor nu och sen cyklar jag till idrottshallen och har träning! Och sen ska jag nog massera mamma så kanske jag får pengar hehehh..

ONSDAG | 23.27

Åt nyss det här med Sabina och Jairus. Ska snart gå upp och lägga mig i sängen och kolla på dh och vänta på att mamma och Jim ska komma hem någon gång och sen ska jag sovaaa!

hahahahaha


20.00


19.15

Alltså jag hataaar skolan. Ville bara skriva de hööhöhöh. Åt för en stund sen och nu sitter jag och kollar på Simpsons och fryser även fast jag har filt på mig. Har inget vettigt att skriva, eller inte för att det jag brukar skriva är vettigt men ah, hejdå
äcklig

25 APRIL | 17.50

Hahahah ser helt uppsvälld ut..
Har gjort klart sallad och nu väntar jag på att maten ska bli klar! Och sen ska jag fan gå och lägga mig 8 typ så att jag orkar gå upp imorgon bitti till skolan, haha orkar inteeeeeeee.

MÅNDAG | 13.25

Alltså min lillebror är så dryg på morgonen. Han kommer in till mitt rum varje morgon vid typ 8-9 och trycker upp hans ansikte i mitt ansikte och säger, taktorn! Alltså traktorn, och då kommer han med min data och sätter sig brevid mig och säger taktorn hela tiden och då är jag tvungen att sätta på min data och sen gå in på svt och sen leta efter programmet "Stora Maskiner" Och sen imorse kom han in på mitt rum med en låda chokladbollar i och säger att jag ska öppna, haha så jävla dryg! Cyklade iaf till elljusspåret vid 12 och sprang 3 km, eller jag gick typ halva för att det va så jävla varmt och sen hade jag inte tagit bricanylen så hade lite svårt att andas. Kom hem vid typ 1 och nu ska jag nog ta en dusch och sen gå ut och sola!

22.28

NEEEEEEEEEEEEEEEEEJJ VARFÖR ÅKTE RODNEY UT???!!!!!!
Jaja, blev pizza istället för nudlar och imorgon ska vi grilla! mat♥
Måste springa minst 4 km tills på tisdag, haha lycka till? men ska nog sätta på alarm imorgon så att jag inte vaknar vid 1 så kan jag dra ut och springa och sen lägga mig och sola!

16.50 | 24 APRIL

Solat ett tag fast nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mina naglar och efter det ska jag göra nudlar med grönsaker i, gottt!
Hahah hej fejkarN. ååh vad jag hatar mina tänder.

SÖNDAG | 13.56

Kul att ica va stängt igår så de bara att vända och gå hemåt. Jag och Sabina har städat hela huset och nu håller vi på med tvätten. Snälla barn! Ska sätta på mig bikini nu och sen ut och sola!
Vart typ såhär chockad när älskade ica va stängt!! dataväskan </3333

Everyday i'm shuffling

Solat idag, men blir aldrig någon skillnad, får damp. Nu ska jag och Sabina iaf gå till ica.

02.20

Bild från innan jag solade idag. Åkte till Norberg vid 17 och sen kom vi hem 20.30. Ligger i min säng nu och kollar på tv, gick ner SJÄLV för en stund sen och gjorde nudlar eftersom jag va hungrig haha de va fetttt.

Vad är en sommar utan dig? ingenting, ingenting alls.

Ska sätta på mig bikini och ta ut madrassen nu och sen ska jag sola och sen vid 5 ska vi åka till norberg för att Conny skulle kolla nånting med våran bil eller nåt!

02.23am


FREDAG | 02.01

Bild från idag. Åkte och bowlade och jag vann! Sen mötte jag Klara på ica och sen gick vi hem till henne och softa och nu ligger jag i sängen med halvöppet fönster och täcket brevid mig för det är så himla varmt haha. När jag vaknar ska jag nog ut och sola längeeeeeeeeeee. Godnatt.

23.14 | ONSDAG

As fräääääsch. Haha eller inte. Bilderna tog jag innan jag duschade om ni liksom ville veta de! Va ute på promenad med Victoria i 1 ½ timme. Stannade på ica och köpte en varsin mjukglass och sen gick vi till stan, förbi silvervallen och sen tillbaka hem. När vi va på väg till ica åkte de förbi två killar som va minst 19 år och när den andra killen åkte förbi oss kollar han bakåt på mig och glor och typ små ler mot mig as länge. Och ja ba EHHHHH VAD VILL DUU? haha åh nu fick jag damp igen, jag sa inte så men min blick menade nog så hoppas jag hahah. Blev iaf mycket prat om killar. Nu ska jag nog gå ner och äta glass och imorgon ska jag, mamma, Jim, Jairus och Sabina åka och bowla! Längesedan jag gjorde det så blir nog kul.

19.00

Sjuuuuukt mätt är jag. Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på "Someone Like You" för femtioelfte gången. Kommer aaaldrig att tröttna på den♥ Ska nog dra ut på en promenad snart om någon vill gå med mig!

BÄST♥


Coconut tree

Får alltid damp när jag ska fixa mitt rum så de slutade med att jag satt i ett hörn med min dator och lyssnade på Adele, hahah alltså de enda jag har gjort är att fixa spegeln men min vägg och spegeln har ju damp så det funkar inteeeeee.. Nu skiter jag i mitt rum och hjälper till med maten och sen ska jag duschaaa

14.12 | Don't forget me

Mamma väckte mig vid 11 och sa att hon hade ringt till kommunen så att jag kunde fixa sommarjobb men sen när vi skulle fixa var det bara för 16 och uppåt så jag får vänta till nästa sommar! Ska snart gå och äta en macka och sen börja fixa mitt rum tror jag och sen ikväll ska vi grilla.

03.22

haft lite depp/kärleks talk med viccan för mer än en timme sen. Förresten låg de en enkrona I min data hahaha? Fast jag tror de va Jairus som hade lagt den där man sätter in en cd haha. Nu ska jag kolla lite på dh eftersom jag inte har börjat gjort de än, och sen sova så godnatt!

00.51 | TISDAG

2 jetefina bilder från idag när vi var till Sätra Brunn där pappas klubbhus ligger. Nu ska jag gå och borsta tänderna och dricka ett stooort glas vatten och sen byta om och lägga mig och kolla på dh på datan eftersom jag missade avsnittet ikväll. Sen ville jag bara skriva att min mobil verkar ju ha nåt allvarligt fel eftersom de inte funkar att lägga in låtar på den.

23.38

Alltså fattar ingen att den där "My sweet 16" festen som är på lördag är för 95:or och uppåt? jag får damp hahah

I'd hoped you'd see my face and that you'd be reminded that for me it isn't over


22.36 | Nevermind, I'll find someone like you.

Kul att jag nästan bölar till den här låten, den är så fin, speciellt refrängen. kbry.
Träningen idag gick sämst, alltså fan vad jag suger på innebandy. Efter träningen åkte jag, Klara och Saskia till ica och mötte Eve och sen åkte vi hem till henne och dom grillade och jag åt en icasallad. Kul att jag bara va där i typ 1 sekund sen skulle jag hem eftersom jag och mamma har bråkat lite heheee. Sitter iaf i mitt rum just nu med Sabina och Stefanie och kollar på bb och sen har jag damp för jag hade laddat ner 50 låtar men nu funkar dom inte. FUUUUU

21.58 | MÅNDAG

Bilder från igår, grillade med Klara och Saskia, Evelina va i Västerås. Sen på kvällen kom Cevin förbi en stund och softade och sen gick jag och tjejerna och la oss! Imorse åt vi frukost och sen la vi oss och sola. Asskönt! Sen åkte jag hem och la mig på baksidan och sola så nu svider det på mina kinder. Men nu ska jag kolla på BB hejdoo


16.41

Ligger ute och sooolar

17.12 | duschen

Haha kul att det ser ut som att det står dick på tröjan, fail. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig och senare ska jag och tjejerna grilla och sova över hos saskia, underbart.

FRÄSCHA CHEYER


LÖRDAG | 15.01

Kom hem från farmor och farfar för typ en timme sen, åt hemmagjorda köttbullar med potatis, sås och lingonsylt. Fett gott!! Nu sitter jag och väntar på att duschen ska bli ledig, är as rädd att jag ska svimma igen haha och sen ska jag fixa mig och så! Sen kommer nog alla människor, btw är vädret underbart också!

22.22

Sitter och lyssnar på musik medan vi väntar på morotskakan som gräddar i ugnen, gottt! btw har Sandra världens sämsta humor: Vad får du om du blandar en fotomodell med en ål? LÄKEROL. Vad använder vegetarianer som smycken? LÖKRINGAR hahahaha alltså jag orkar inte
edit: ingen fattar nog förutom jag, Sabina och Sandra haha

FREDAG | LOV

Tryckte nyss i mig en hamburgare och stripes! Mår illa av att tänka på mat just nu haha fan vad äckligt.. Ska upp och byta om nu och sen åker vi till restaurangen och hämtar Sandra som har kommit hit, känns som att hon har åkt runt hela sverige för att komma fram till Sala haha. Imorgon ska vi fira Sabinas födelsedag så tror de kommer komma ganska många imorgon och har egentligen zon på söndag men den får jag nog skippa eftersom jag fortfarande är sjuk och jag tror nog inte att jag kommer hinna bli frisk tills dess, elleeer?

Fredag

Vaknade för en halvtimme sen och nu ligger jag i sängen och spelar biljard mot Sandra på king.com. Hahah kul att man har ett liv

Nytt nummeeeeer

Simkortet kom förresten idag så har nytt nummer 0738754551!

22.23

Va hemma från skolan idag eftersom jag har blivit sjuk helt plötsligt. Duschade för lite mer än en timme sen och när jag schamponerade håret kände jag hur jag blev yr och illamående och såg nästan ingenting så då drog jag bort lite av draperiet för att få kall luft och då blir jag ännu mer yr och får lock för öronen och tänker att jag sköljer bort schampot och sen går jag ut. Sen när jag kom ut såg jag nästan ingenting så ropade till mamma att det kändes som att jag skulle svimma och så hörde hon inte så jag sa det en gång till och sen kommer jag ihåg att jag ramlar ihop och slår mig, fast vet inte vart jag slog mig eller med vad eftersom jag inte kommer ihåg, och sen kommer jag bara ihåg att jag satt i mammas famn och alla stod framför mig och sen kom Stefanie med saft till mig som jag skulle dricka och då blev det bättre. Va nog vätskebrist eftersom jag inte hade druckit något på hela dagen och bara sovit och ätit 2 mackor, men nu är det bättre iaf!

22.29 | sjuk

Näsan rinner som fan och har nyst minst 1000 gånger. Får se om de blir någon skola för mig imorgon. Åt nyss glass med banan och chokladsås, och nu ska jag gå och borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och fortsätta kolla på BB!

18.37

Vaknade för en stund sen, as skönt att sova! Fast känns som att jag ska bli sjuk </33 Nu ska jag iaf ner och slänga in en pizza i ugnen.

Nu kan det vara försent att säga som det är


15.07

Fastnar inte alls på bild idag. Kom hem från skolan för en stund sen. Borde plugga till provet vi har imorgon men de är 65 frågor så kommer inte orkaaaaaa. haha positivt!

20.31 | duschen

Varit deppig hela dagen i skolan. FML. Va med tjejerna efter och nu kom jag hem från innebandyträningen som inte gick braaa. Nu ska jag iaf duscha och ha i hårinpackning och sen kolla på DH och BB!

Nu kan det vara försent att säga som det är


23.49 | You're right, some words are just unspoken, so right then it all just falls apart

Går och lägger mig med halsont nu. Godnatt.

20.01 | I made it


Va med Evelina efter skolan, gjorde fruktsallad och kollade på The Beach, såg bara början sen somnade jag haha. Vid 5 cyklade jag till idrottshallen och jag döööööör vad tråkigt det va. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sen äta friterad kyckling, gooott. Ringen fick jag från Klara och Evelina, suuuper fin♥

13.39 | Inlägget som aldrig publicerades igår kväll

FAKTA
Smeknamn: Micha, fast hatar det
Födelsedag: 26 Februari 96
Bor: Sala
Arbete: Går i skola jao

 

 

FAVORIT…
Färg: Svart
Plats: Sängen, tjejerna, filippinerna, laget
Drog: Ingenting tror jag!
Fordon: Cykel <33
Film: Har ingen favorit men The last song är grym
Djur: Inget
Affär: H&M typ
Serie: Desperate housewifes
Café: -
Skor: Mina converse

 

 

BRUKAR DU…
Titta på dig själv i spegeln: Varje dag
Gnälla: Ja
Skrika: Varje dag där med haha
Sova: Jaa
Drömma mardrömmar: Har hänt några gånger
Drömma sexdrömmar: Haha nej
Försöka vara annorlunda:
Klä dig i svart: Ja
Ha sex: Nepp
Hata folk: Säger nog ofta att jag gör det, fast egentligen menar jag nog inte det haha
Lita på folk: Ja

 

 

NÄR…
Åt du senast: typ 2-3 timmar sen
Läste du en bok senast: Längesedan, kommer inte ens ihåg
Var du på konsert senast: Flera år sen, Kollade på Agnes med Emma haha
Köpte du något senast: I lördags
Kysste du någon senast: Några veckor sen
Svor du senast: Gjorde de på matchen
Sjöng du senast: När jag duschade haha
Klagade du senast: Nån timme sen
Är det sommar: Om någon månad hoppas jag

 

 

VEM…
Saknar du: Saknar många
Rörde dig sist: Jarre tror jag
Kysste dig sist: Daniel
Gjorde dig riktigt glad senast: Klaraa
Fick du sms från senast: Ingen aning :((( rip</3

 

 

HAR DU…
För många vänner: Nej inte för många men mina tjejer är bäst♥
Tvångstankar: Har nog typ "små" tvångstankar, måste alltid veta hur mycket klockan är när jag ska sova
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Färgat håret: Ja, gjorde de förra lördagen!
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Hål i öronen
Egen dator: Ja
Gjort bort dig rejält: Hahah gör nog de varje dag
Bra självförtroende: Kanske inte bra, men hade mindre självförtroende förut
Kysst någon: Ja
Haft sex: Nej
Köpt kondomer: Nej, fick de när jag fyllde haha
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: Nej
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Ja
Velat vara otrogen: Nej

 

 

HUR….
Går du: Rör på benen höhö
Fördriver du tiden: Går i skolan, är med tjejerna typ
Mycket pengar har du: Vet inte
Tjänar du pengar: -
Ofta diskar du: Någon gång i veckan
Ofta städar du: Inte så jätte ofta men mitt rum blir stökigt på en gång
Ofta träffar du din familj: Varje dag
Mycket äter du: Myckettt, eller beror på vad det är

 

 

ÄR DU..
Förstående: ?
Öppensinnad: ?
Arrogant: Hoppas icke de
Osäker: Ibland
Blyg: Ibland
Smart: Klart jag är
Sentimental: ?
Pratglad: Eftersom hälften av de jag säger är ointressant för andra så jaaa, eller?


åh..


2011-04-11 | MÅNDAG

Kul att vi ser nyvakna ut på bilden haha, va tvungen att sätta dig ett hjärta, är så äcklig idaag. Snart har vi so och sen slutar vi och då åker jag hem och hämtar innebandygrejer och sen åker jag till evooo och sen vidare till idh.

godnatt

Robyn – Eclipse

I don't remember you


21.49

Har fått ont i huvudet och i magen av oboyen jag drack nyss, haha? Imorgon är det skola igen och sen klockan 5 är det ungdomsavslutning i idrottshallen!

fettooooo

Åh Dunkin' Donuts ♥♥

20.45


18.12 | Higher off the ground

5-4 till oss slutade matchen! Om 3 veckor åker vi till Buster cupen i mora och är där en hel helg! lääängtar. Nu ska jag duscha och sen fixa mitt rum som är äckligt och fult :)

2011-04-10 | Genom eld

Min frukost/lunch som jag precis åt upp, gott! Klara och Evelina är hemma nu iaf ♥ Ska nog börja packa och fixa mig lite eftersom jag ändå har tråkigt, är astaggad till match!!!

00.38 | VÄRT INLÄGG

Ligger i sängen och ska nog kolla på nån b-film på voddler, fast kommer säkert somna mitt i filmen som vanligt haha. Är också skiiiiiiiit taggad till matchen!

LÖRDAG | Och när vi har kommit enda hem börjar vi om på nytt igen

Sitter i mosters restaurang, fick låna deras dator. Har ätit en hamburgertallrik med klyftpotatis och sen lökringar och nu är jag hur mätt som heeeeeelst! Fick pengar av mamma utan att ens behöva fråga, woooow typ andra gången i hela mitt liv, hahah. Har iaf köpt värmeskydd, tofsar, hårnålar, nagellack, parfym och lipsyl. Sen ska vi åka och köpa skruvar och lås kom jag på att vi redan hade hemma. Perfaaaaa. Ikväll ska jag nog sätta upp hyllorna om jag orkar och imorgon är det match!!


2011-04-09 | LÖRDAG

Goooooood morgon. Jim väckte mig för en halvtimme sen och frågade om jag skulle med till stan, så ska äta frukost nu och sen byta om och sen ska väl mamma duscha och sminka sig och massa, så kommer få vänta 50 år innan vi åker. Får se vad jag kommer hem med, har ändå inga pengar men om jag frågar snällt får jag nog pengar av dom hehehe. Behöver iaf skruvar till mina hyllor så att mitt rum kan bli klart nån gång, värmeskydd och ett lås till mitt skåp!

21.41

Ont i huvudet och ont i fingret. Skönt! Ska äta min ica sallad nu och kolla på parlamentet!

rip min mobil
Gud verkar inte vilja att jag ska ha en mobil överhuvudtaget, har tappat min mobil i ett saftglas, en ligger på botten i månsan och idag tappade jag min xperia i en brunn </33333 så ni som har smsat och inte fått nåt svar så vet ni nu varför, fast de är ändå ingen som smsar mig så spelar ingen roll! Alltså faaaaaaaan att allt ska hända mig, förresten började jag och saskia nästan att gråta idag på praon för vi skulle ner med as tunga och långa rör och vägen till hissen är minimal och typ som en labyrint och tillslut fick båda damp eftersom korridoren va så jävla liten så vi gick tillbaka med dom innan vi visste att vi två skulle få damp och när båda får de samtidigt är det fan inte okej! sen gick vi och köpte thaimat<33 och sen försökte vi med rören igen och då gick det äntligen, fast jag va as rädd i hissen för den vinglade när vi åkte ner haha. Och sen skulle vi plocka upp nå glasgrej som hade ramlat lite så såg inte jag att en av dom hade gått sönder så då skär jag mig i fingret och får gå till toan med andra handen under eftersom det droppade as mycket haha, alltså bra fredag<333

Lovade Viccispruttis och Sallyaugusta att lägga in det här!

Match - Flickor 96-97
Sala Silverstaden IBK - Kungsörs IBk
Plats: Idrottshallen
Ort: Sala
Tid: 16.00
Samling: 14.45
På söndag alltsåå!

2011-04-07 | Finish what you started


21.44

Aaaaaaaaaaaas bra träning idag, mitt lag är bäst! Ska äta nån macka nu och sen duscha och sen ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på big brother, imorgon är det sista dagen vi praoar, saknar faktiskt skolan hahah(?) eller min klass<333333

17.41

Kom hem från praon för en timme sen, äckelvinden kan ju bara gå och hänga sig, undrar hur jag såg ut när jag cyklade super seeeeeeegt på cykeln eller när jag bara rullade och vinden gjorde allt jobb istället.. haha. Andreas är här också för att han skulle fixa routern, längesedan man såg honom! Nu ska jag iaf äta lite och sen drar jag på träning!

Trött, förvirrad, besviken, godnatt.


23.45

Har försökt fixa inlägget nedan men den verkar inte vilja samarbeta med mig så nu får listan se ut så där, godnatt!

2011-04-05 | 23.41

 

1. Hur gammal är du om fem år?
20

 

2. Vem tillbringade du minst två timmar med igår?

Saskia

 

3. Hur lång är du?
1.76 cm typ

 

4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Kommer icke ihåg

5. Vem ringde du senast?

Sabina

6. Vem ringde dig senast?

Mamma

 

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Haha men jaaa

 

 

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Skicka sms

 

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Skilda

 

10. När såg du senast din mamma?
En stund sen

 

 

11. Vilken ögonfärg har du?
Brun

 

 

12. När vaknade du i dag?
Runt kvart över 8

 

 

13. Vilken är din favoritjulsång?
Julen är här!!

 

 

14. Vilken är din favoritplats?
Det finns många

 

15. Vilken plats föredrar du minst?

Dåliga platser

 

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Någonstans på jorden heheee

 

17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Typ spöken haha

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

När jag och saskia tog kort när hon drack vatten efter träningen idag

 

19. Hur stor är din säng?
Dubbelsäng jao

 

20. Har du stationär eller bärbar dator?

Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Med, alltså inte jeans och allt haha. Sover med T-shirt

 

22. Hur många kuddar har du i sängen?
3-5

 

23. Hur många landskap har du bott i?

1

 

24. Vilka städer har du bott i?
Sala

 

 

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor

 

 

26. Är du social?
Ibland haha, de beror på

 

 

27. Vilken är din favoritglass?
Ben & Jerry's är jävligt gott

 

28. Vilken är din favoritefterrätt?

Finns många!!

 

29. Tycker du om kinamat?
JAA<3333

 

 

30. Tycker du om kaffe?
Usch

 

 

31. Vad dricker du till frukost?
Oboy, vatten, juice

 

32. Sover du på någon särskild sida?

Tycker bäst om att ligga mot en vägg

33. Kan du spela poker?

Nej

 

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ahh

 

35. Är du en beroendemänniska?

Vet inte haha, kanske

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Jao, Daniel

 

37. Vill du ha barn?
Ja

 

38. Kan du några andra språk än svenska?

Jaoo

 

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja

 

40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Havet

 

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder, godis och sånt!

 

 

42. Äger du dyrbara smycken?
Tror faktiskt inte det

 

 

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Desperate Housewives

 

 

44. Kan du rulla med tungan?
Nepp

 

 

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Saskia haha

 

 

46. Sover du med gosedjur?
Nej

 

47. Vad har du för ringsignal?

Till the world ends med brittan

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Ja

 

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En t-shirt

 

 

50. Flirtar du mycket?
Gör jag?

 

 

51. Kan du byta olja på bilen?
Jag gör det varje dag, så ja

 

 

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej

 

 

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Kommer inte ihåg

 

 

54. Läser du dagstidningen?
Ibland

 

 

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej

 

 

56. Dansar du i bilen?
Beror på vem jag åker med

 

 

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Mix megapol

 

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Varunamn eller vad det heter

 

59. När var du i kyrkan senast?
De va när vi skulle spela Sala open

 

 

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Ingen

 

 

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Någon dag

 

 

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Orkar inte tänka

 

 

63. Vad lyssnar du på just nu?
Till the world ends med brittan!

 

 

64. Har du varit med i tidningen?
jaoo

 

 

65. Vad är det konstigaste du ätit?
haj? nej jag vet inte riktigt

 

66. Vem såg dig naken senast?


67. Vad är det för färg på din tandborste?

Grön och vit

 

68. Hur imponerar man på dig?
stör mig på såna som ska försöka imponera på en haha

 

 

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Saskia, Evelina, Klara

 

 

70. Har du någon piercing?
3 i öronen

 

 

71. Din största vinst?

 

 

72. Civilstånd?
Singel

 

 

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Facebook, bloggar

 

 

74. Är du fåfäng?
Och det betyder?

 

 

75.  Ångrar du någonting du gjort?
jao

 

 

76. Hur gammal är din pappa?
47

 

 

77. Vilket är ditt drömjobb?
Har nog inte tänkt på mitt drömjobb än

 

 

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Jaaa

 

 

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Möss, katter och en get i fille som ingen av mina vänner tror på! haha

 

 

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Blir lätt rörd, har stora ärr på min mage från när jag spillde varmt tevatten när jag va mindre, har blivit hundbiten på mitt finger av en hundvalp när jag va i fille för typ 8 år sen

 

 

81. Svär du ofta?
Ja haha :(

 

 

82. Sverige när det är som bäst?
SOMMAREN

 

 

83. Kan du åka slalom?
Nepp

 

 

84. Vad har du ätit i dag?
Mat

 

 

85. Vad har du för utbildning?
Ingen än

 

 

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Brösten tror jag haha..

 

 

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Typ allt

 

 

88. Vilken är din bästa egenskap?
Lätt min humor!! Nej men jag vet inte, inte lika blyg och osäker som jag va förut kanske?

 

 

89. Vilken är din sämsta egenskap?
vet inte, orkar inte tänka just nu

 

 

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
Inga!

 

 

91. Saknar du något?
Klart

 

 

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Ja

 

 

93. Vad gör dig ledsen?
Finns massa grejer som kan göra min ledsen

 

 

94. Vad gör dig glad?
Finns massa grejer där med! Men tjejerna och sånt :)

 

 

95. Har du varit gift eller förlovad?
Nej

 

 

96. Vad ska du göra i helgen?
Vet inte, har iaf hemma match på söndagen!

 

 

97. Vad är det knasigaste du gjort?
Knasigaste? haha jaduu

 

 

98. Vad har du för laster?
Va?

 

 

99. Vem är din förebild?

 

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?

Stänga av datorn, borsta tänderna och sen sova!


22.32 | tidsfördriv

 

FAKTA
Smeknamn: Micha, fast hatar det
Födelsedag: 26 Februari 96
Bor: Sala
Arbete: Går i skola jao

 

 

FAVORIT…
Färg: Svart
Plats: Sängen, tjejerna, filippinerna, laget
Drog: Ingenting tror jag!
Fordon: Cykel <33
Film: Har ingen favorit men The last song är grym
Djur: Inget
Affär: H&M typ
Serie: Desperate housewifes
Café: -
Skor: Mina converse

 

 

BRUKAR DU…
Titta på dig själv i spegeln: Varje dag
Gnälla: Ja
Skrika: Varje dag där med haha
Sova: Jaa
Drömma mardrömmar: Har hänt några gånger
Drömma sexdrömmar: Haha nej
Försöka vara annorlunda:
Klä dig i svart: Ja
Ha sex: Nepp
Hata folk: Säger nog ofta att jag gör det, fast egentligen menar jag nog inte det haha
Lita på folk: Ja

 

 

NÄR…
Åt du senast: typ 2-3 timmar sen
Läste du en bok senast: Längesedan, kommer inte ens ihåg
Var du på konsert senast: Flera år sen, Kollade på Agnes med Emma haha
Köpte du något senast: I lördags
Kysste du någon senast: Några veckor sen
Svor du senast: Gjorde de på matchen
Sjöng du senast: När jag duschade haha
Klagade du senast: Nån timme sen
Är det sommar: Om någon månad hoppas jag

 

 

VEM…
Saknar du: Saknar många
Rörde dig sist: Jarre tror jag
Kysste dig sist: Daniel
Gjorde dig riktigt glad senast: Klaraa
Fick du sms från senast: Ingen aning :((( rip</3

 

 

HAR DU…
För många vänner: Nej
Tvångstankar: Har nog typ "små" tvångstankar, måste alltid veta hur mycket klockan är när jag ska sova
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Färgat håret: Ja, gjorde de förra lördagen!
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Hål i öronen
Egen dator: Ja
Gjort bort dig rejält: Hahah gör nog de varje dag
Bra självförtroende: Kanske inte bra, men hade mindre självförtroende förut
Kysst någon: Ja
Haft sex: Nej
Köpt kondomer: Nej, fick de när jag fyllde haha
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: Nej
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Ja
Velat vara otrogen: Nej

 

 

HUR….
Går du: Rör på benen höhö
Fördriver du tiden: Går i skolan, är med tjejerna typ
Mycket pengar har du: Vet inte
Tjänar du pengar: -
Ofta diskar du: Någon gång i veckan
Ofta städar du: Inte så jätte ofta men mitt rum blir stökigt på en gång
Ofta träffar du din familj: Varje dag
Mycket äter du: Myckettt, eller beror på vad det är

 

 

ÄR DU..
Förstående: ?
Öppensinnad: ?
Arrogant: Hoppas icke de
Osäker: Ibland
Blyg: Ibland
Smart: Klart jag är
Sentimental: ?
Pratglad: Eftersom hälften av de jag säger är ointressant för andra så jaaa, eller?


åh..

 


träning nu jao

Ganska skön dag idag, fick mycket gjort iaf! Nu ska jag byta om och sen cykla till lärkan för att träna, är as taggad höhöhöhöhö

23.22

Nu ska fettot sova så hon är pigg till att jobba imorrn, ville också visa mitt superfina blåmärke som jag fick i fredags när jag skulle ta min halsduk från Cevin. Så kan det gå när jag är aaaaaaaaaarg. GODNATT

.


2011-04-04 | 20.58

Gick upp vid kvart över 8 och hoppade in i duschen och sen åt jag och fixade mig. Sen vid tjugo i 10 mötte jag Saskia och så cyklade vi till stan. Vi fick kasta massa kartonger, fixa lagret och så! sen fick vi sluta halv 4 istället för 6!

Åh fin <3333 Nu ska jag upp och duscha, äta nåt och sen lägga mig i sängen och kolla på BB tror jag!

Grattis till fjortisen Sally också! hoppas du haft en underbar dag vännen!♥


14.05

Vaknade för någon timme sen, Imorse åkte även Evelina och Klara till Skottland och kommer hem på söndag, dom ska praoa där eftersom våran prao börjar imorgon, ha de underbart tjejer! Jag och saskia ska börja praoa på Önska imorgon och är där hela veckan. Nuuu ska jag äta frukost.


VILL UTOMLANDS


rolig lördag | 21.28

Kul att mitt hår är svart.. åååååh jag får damp :) :) :) Ligger i soffan just nu och läser bloggar men börjar bli trött så ska nog snart gå upp och lägga mig i sängen! alltså åååååååååååh igen, jim sa nyss till mig att dom ska åka till mosters restaurang snart och va där några timmar och då måste vi va barnvakt. Förresten har jag haft ont i örat hela dan, så drog ut örhänget från hålet som jag tog för några månader sen och då kommer de as mycket var hahahahahahaha fräscht.

20.16


2011-04-02 | LÖRDAG

Matchen gick inte bra, iaf inte för mig. Blev förlust mot Rönnby. Sitter i vardagsrummet just nu och kollar på She's the man medan jag har hårfärg i håret. Ska färga mörkare och få bort allt de där som är orange och rött osv. Hoppas det blir braaa.

2011-04-01 | FREDAG

Fredag idag jao, har engelska just nu men slutar om 10 minuter, skönt! Vi sitter och kollar på 2012 men vill inte kolla på den filmen så sitter vid datorn istället med plaskia. När jag kommer hem ska jag äta, fixa mig och så och sen vid 5 drar jag till idrottshallen och är matchvärd, kvällen kommer alltså att spenderas i idrottshallen och imorgon har vi match i Västerås!

RSS 2.0