Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Helt okej skoldag idag! Sov 3 timmar när jag kom hem, skööönt. Ska snart lägga mig i min nybäddade säng och kolla på bästa programmet och sen sova!

SÖNDAG

Åkte till Klara i fredags och lagade thai mat och fettade och sov över där! Igår gjorde jag inget speciellt, åt pizza och kollade på Charlie st Cloud, sjukt bra film!! Idag kollade jag innebandy och ska nu ta ut smeten ur kylskåpet och rulla massa chokladbollar :))

13 MARS

Helt okej skoldag idag! Gick ner på stan en stund efter skolan med Evelina, köpte 2 presenter till farmor och en tröja som kostade 100kr men fick för 80kr eftersom det är ett litet hål där bak! Ska plugga lite nu inför nationella imorgon, är sååååååå taggad på kemi!!!! Sen ska jag baka en kladdkaka med smarties i och sen dra på träning!

20.50

Äger verkligen på att blogga, händer ändå ingenting i mitt liv så spelar nog ingen roll :))) Va iaf hos Saskia i fredags, lagade mat och kollade bb! och igår hade vi match i Sura. Varit i skolan idag, åkte till saskia i några timmar och sen åkte jag hem och gjorde maränger som blev misslyckade x6939191! Så jävla surt haha.. Jaja nu måste jag plugga mina äckel tyska glosor och typ läsa ut hela kemi boken eftersom vi har nationella på onsdag och kan verkligen ingenting :) jätteeee roligt!

23.21

Blev lite plugg idag hos Saskia! Åkte på träningen sen på kvällen och ska snart lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt av Keeping up with the kardashians som är suuuper bra! Imorgon blir det en tur till Västerås, f&f och sen födelsedagsfirande hemma hos mig!!

RSS 2.0