LOV

Okej skalet blev väl kanske inte de snyggaste men skitsamma! Ska göra en rainbow cake nu och ikväll ska vi ut och äta med pappa :)


FREDAG

Sitter på stationen i Västerås och väntar på bussen som går om typ 15 min, har engelska och svenska och sen har jag loooov! Ska köpa en present till Jairus när jag har kommit till Sala eftersom mamma hinner inte idag och de är kalas imorgon så får se vad jag hittar :))


TORSDAG

Började dagen med att försova mig som vanligt, måste seriöst skärpa mig :))). Kom hem 4 och har typ halvsovit i soffan, handlat massa mat och grejer till i helgen med mamma och hållt på med guldnitarna och ett iphoneskal som jag beställde för typ 3 veckor sen, hittar inte limmet så kan inte fixa klart den så de är därför dom är snea på bilden :)) nu ska jag kolla på hela Sverige bakar och försöka lägga mig i skaplig tid!


ONSDAG

Började dagen med att som vanligt stressa till tåget, hade svenska, matteprov som jag fattade noll av och sen idrott, så hade en ganska kort dag! Sen har jag skrivit klart novellen och idrottsuppgiften. Ska duscha nu, bädda rent sängen och sen måla naglarna.


AUTUMN


RSS 2.0