hello hello baby

hur kan man tycka att det är kul och coolt att sitta och hänga på en skola eller utanför ica?vågar dom inte gå hem till varann eller?ååh jag får damp hahah......................................................................................

första skoldagen avklarad som det har stått på nästan allas statuser på fb idag -.- Kul att träffa klassen igen och alla andra,imorgon kommer det iaf en tjej från stockholm som ska börja i klassen,nyfikeeeeen ju.
Känner att mina ögon börjar blir trötta nu så ska nog måla naglarna och sen ligga i sängen och lyssna på music.

kan bjussa på en jätteeee fin bild på mig också bara för att jag är så snäll!


g'night.

the whole club was looking at her




igår=bra kväll! åkte till ica för att möta eve och köpa sallad sen åkte vi tillbaka till saskia och åt kräftor och hade mysigt resten av kvällen.

bara två dagar kvar..!


mjs


är klar nu!eller nästan,håret är blött och vill inte föna det så plattar hos saskia istället!haha :)
fin du är sabina på sista bilden♥

kräftskiva

Sitter i vardagsrummet och kollar på tv,ska snart gå upp och duscha och sen äta frukost :) ikväll blir det kräftskiva hos saskia,gillar inte kräftor så åker till ica sen och köper en sallad,mums!Sen får vi väl se vad som händer,ska iaf sova över där.


brun utan sol

Igår kom moster och Stefanie till oss,gjorde knäppa saker som vi spelade in haha och sen hyrde vi filmen "Valentines Day",ganska bra.
Idag va jag på stan med Sabina och Stefanie,köpte en brun utan sol!


mhhh

någon som vet hur man flyttar upp headern?

fint smile där vaaaa


23.59

Slängde ihop en morotskaka för ungefär 2 timmar sen,när den hade gräddat klart i 40 min skulle jag ta bort kakan ur formen och typ hela mitten satt kvar i formen!ååhhh gissa om jag fick damp.
va tvungen att skriva det hehe.

Nu sitter jag iaf i vardagsrummet,ska snart gå upp och ta mammas data så sabina kan få tillbaka sin.Funderar på om jag ska kolla på "Sex And The City 2" eller paradise hotel danmark,tufft beslut de där alltså..


hold on cause it's never too late

va på stan idag en stund med pappa & sabina,köpte ett par örhängen igen haha.


kameran är hos saskia så det fick bli såhär haha,dom är mer åt det gröna hållet.

Ska tydligen till Norberg om nån timme så ska snart upp och packa lite.
Slängde i mina converse i tvättmaskinen för en stund sen så hoppas dom inte krymper eller nåt nu!


Cause u never will and u never will be mine

sov hos saskia inatt med hon,klara och evelina.Vid 11 tiden la vi oss på studsmattan och kollade på alla stjärnor,såg ungefär 4 stjärnfall och det var hur coolt som helst,fick en konstig känsla i magen när jag såg dom hehe.NU ligger jag i sängen och ska strax kolla på paradise hotel danmark och min huvudvärk vill aldrig släppa!

I torsdags tog jag en runda på stan med sally en liten stund sen gick jag med mamma,sabina och jairus.Åt kinamat också!Köpte en klocka,ring,2 par örhängen,vanlig svartvit randig t-shirt och strumpor haha.


ring 59:- peace örhängen 29:- örhängen 9.50:-



klocka 150:-


djfijoeokf

kom inte på nån rubrik

Nu ska jag gå upp och byta om och sen cyklar jag till ica och möter mamma där,ska köpa ingredienser till morotskaka,fyfan vad gott!



godnatt


2010-08-07 | 23.44

tillfällig header,har försökt att hitta en fin bild på mig men hittar INGEN så nu får det va såhär tills jag tar nya kort.Nu ska jag fortsätta måla naglarna och sen ska jag sova

btw:är det bara jag som tycker headern är sne?

8a1


mitt schema,fast det är nog fel för slöjd och idrott saknas

mix color

FÖRE:


(har inte orkat fixa lådan längst ner haha)

EFTER:



Nu är kläderna på plats och inte som det var förut haha,jag tyckte det blev bra men behöver köpa nya kläder :)

gårdagens köp:



Ögonbrynspenna & Nagellack

lovekiller

Grillnatta igår.Va på stan med Sally och Emina,gick mest bara runt men sen gick vi till valla och satt och prata :)
Idag vaknade jag vid 1,har ätit frukost nu och snart ska jag fortsätta med min garderob.
men nu blir det paradise hotel danmark!


half baked




Hade räckt med 1 bild kanske men skitsamma haha.Half baked kommer va i min mage efter pizzan som kommer närsomhelst fyfan vad gott och fyfan vilket fetto jag är!


filippinernaaa


har säkert lagt in den här förut.
fråga mig inte vad jag hade för kläder haha

ååh jag vill tillbaka!

All night long

seg dag idag,somnade mellan 05-06 och gick upp vid två.Nu sitter jag och väntar på mamma och sen tar vi en sväng till ica,är sugen på en b&j mumssss.
Har typ blivit beroende av "Friend Fakta" på facebook,as kul att kolla vad andra tycker om mig hahah..




like a satellite

känns ju bra att jag har ätit stripes som har friteras med massa tvestjärtar typ,mums!alltså jag åt inte tvestjärtarna haha.Då vet vi ju iaf att det inte är så smart att ha fritösen ute på altanen.Tänkte fixa lite nachos nu med salsasås och gräddfil men magen är proppfull,det får helt enkelt bli imorgon istället!

vad har jag gjort idag då?vaknat,ica,frukost/lunch,stan,fixat garderoben,träning,dusch,ica igen,fixat kycklingfilé med stripes och bea sås mmmm mat. och nu ligger jag i soffan och ska kolla på paradise hotel danmark igen,har fortfarande typ 20 avsnitt som jag har missat :(.Så,nu vet ni vad jag har gjort idag!


JA,jag har tråkigt.

glooooow


lite segt kanske att lägga upp den NU men de är såå coolt.
kolla 0.43 och 0.51 stackars dom ju hahahaha

bästa









bilder från Klaras födelsedag♥ vi hade en liten överraskning till henne haha,Klara hade ögonbindel på sig och så skjutsade saskia henne och så cyklade vi runt lite,vettefan vart vi hamnade men eve hade iaf lite koll,kom till ett brott och där stannade vi och fikade och hade de mysigt tills de börja ÖSREGNA så då vare bara att hoppa upp på cykeln och cykla fort som fan tillbaka.hoppas du tyckte din födelsedag va bra my frienddd

don't call my name

va nervös inför träningen haha men det gick!mina ben är typ döda.
skiter i garderoben idag,blir stan imorgon med evelina och då köper jag galgar(?) så fixar jag det när jag kommer hem.nu blir det nog paradise hotel danmark,har 393952 avsnitt som jag har missat och sen blir det sängen,sköönt!

wihoo

hmm,träningen igår gick väl bra antar jag fast min kondition behöver vi ju inte prata om..
åker snart och tränar med eves lag!
när jag kommer hem blir det duschen och sen ska jag fixa min garderob!såg NU att sabina hade en stång i sin garderob som hon inte använde så jag fick den!:D fast behöver mer galgar eller vad fan de heter och nya kläder.


träning ikväll!

vaknade för 1 timme sen,nu blir det paradise hotel danmark och frulle.
Ikväll är det innebandyträning inomhus!ska bli kul eftersom vi inte har spelat innebandy på ganska länge.


bilden togs typ direkt efter en match så de är därför jag är röd i ansiktet+jag ser plattbröstad ut haha

nyklippt

Stefanie klippte mig i torsdags,tack!:D
äntligen är allt slitet borta.


00.23

Har inte orkat bloggat sen vi kom hem från Hultsfred men det va iaf awesome!Hade ingen kamera med mig men evelina har bilder om ni vill se.
Ligger i soffan just nu och soooftar och om 22 dagar börjar jag 8:an.Känns skönt att inte va minst på högstadiet längre haha.Tycker ändå att det ska bli rätt kul och börja skolan igen eftersom det kommer nya 7;or och vi får datorer,fast om en månad kommer jag inte tycka att det är kul längreee.


RSS 2.0