myggbett på armbågen
Smart av mig att öppna halva fönstret, döö jävla myggor.
ÅH vad fin

TISDAG

Va på månsan med Saskia, Klara och Cevin! Smart som jag är solade jag med shorts och nu är det värsta sträcket..  Sitter iaf och läser massa "Visste du att" nu istället för att plugga, men ska nog plugga när jag går upp till mitt rum. Skönt med 3 prov imorgon, omprov, matte och so och kul att jag inte ens kan någonting på so:n, har ingen aning vad jag ens ska plugga på haha, men hoppas de blir bra ändåååå.
Fick glass idag av Calle!!

Månsan nästa!


fina evelina!!

Nu blir det pluggpluggplugg!

SÖNDAG

Äntligen klar med bokrecensionen!!! Känns så jävla skönt! Nu har jag bara 1 komplettering kvar och sen 2 prov på onsdag.
Va iaf hos Klara igår, vi åt och kollade på fotboll, och sen blev jag och Saskia skit sugna på att cykla så vi åkte först till Coop och köpte cola och sen cyklade vi till natti och köpte en glass till Klara hahah
Haha bra parkering!
Blommor + choklad som mamma fick idag från mig och Sabina!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga lite om blodomloppet...

Glowing

Nydsuchad och klar! Möter Saskia och Klara om några minuter och sen blir det tacos och fotboll ikväll!

14.47

Haha tror jag drömde om Justin Bieber eller Hannah Montana inatt.. Jag grät nog också i drömmen för att han eller hon va så bra hahah.. Ska fortsätta med min recension nu som icke går så braaa.
Bild för några dagar seen

haha

Köpt ny penna Saskia?

FREDAG

Kom hem från månsan för en timme sen, softade med Saskia, Cevin och drall och sen beställde jag pizzaaa som vi åt där. Imorgon ska jag Klara och Saskia kolla på finalen mellan Barcelona och Manchester United, ska också börja fixa mitt rum någon gång imorgon om jag orkaaaar. Ska börja skriva en recension nu och sen ska jag kolla på nsn med Sabina!

ONSDAG | 20.52

Paltkoma på hög nivå!! Haha så fult.. Ska upp och plugga lite om konvexa och konkava speglar och sånt, ska fråga om jag kan få göra omprovet imorgon istället så det blir överstökat! Imorgon ska jag även fixa gymkort :))

10.06

Hahah åååh dom är så sötaaa!

hahahahahahahahah

Fortfarande lika rolig, seriöst hahah

14.47 | TISDAG

Glassen får 3 av 5 toasters!! Två bilder från igår, köpte glass och sen gjorde vi pizza. Nu ligger jag i sängen och äter min b&j och ska läsa eftersom bokrecensionen ska va inne den här veckan och jag har inte kommit till hälften på boken, orkar inteee.

Saskia och Cevins vattenkrig

Hahaha alltså jag skäms jätte mycket över mitt skratt..

Men jag vet allt om dig för du har varit min | 15.57

Ligger i sängen och lyssnar på Veronica Maggio. Förresten finns det ingen äckligare, fulare och fetare människa än mig, seriöst. Hojta till om ni någon gång i erat liv skulle se en person som mig! Har 2 kompletteringar att göra så ska snart plugga liteee så att det blir klart någon gång.

22 MAJ

Mycket man ser på bilden. Är nyduschad och åt mat nyss, ska ladda ner några låtar nu och sen ska jag nog kolla på bb!

SÖNDAG

Kom hem från Västerås för en stund sen. Igår åt vi hemmagjord pizza och godis och kollade på Dear John, grät nångång också haha.. Ska iaf snart följa med Jim för att hämta mamma på jobbet och sen ska vi åka och handla och pizzan som vi åt igår va aaaaaaas god så ska fråga mamma om vi kan äta det idag!!
Så jävla snygggg

14.08

Har inte orkat blogga. Men gick upp vid 10 och har inte ätit nåt sen dess så ska snart äta mat och sen ikväll tar vi bussen eller tåget in till Västerås och blir kvar där över natten med tjejerna hos Evelina!

fortfarande lika bra


22.10

Hade orientering idag som inte gick så bra.. Jag och Evelina hittade inte våra stationer så vi gav upp och gick tillbaka hahah. Vid 6-7 åkte vi till restaurangen och åt tårta eftersom min moster fyller år idag. Kom hem för 2 timmar sen och har duschat och nu ska jag borsta tänderna och sånt sen lägga mig i sängen och antingen kolla på Eva och Adam eller bb, men blir nog Eva och Adam eftersom bb har blivit sååå tråkigt!

You were strong and i was not | 20.50

Kom hem för någon timme sen, var på möte med innebandyn. Innan det satt jag, Saskia och Klara på månsan och åt ostkaka haha och frös, men de va gott! Mamma och Jim är inte hemma så får se vad jag fixar för käk nu.

ONSDAG | 13.00

Sitter och läser "Pojken i randig pyjamas" och lyssnar på musik, snart har vi so och sen tror jag vi skulle åka till månsan!

Set fire to the rain

Hur mätt som helst nu och kan det inte bara börja åska och blixtra någon gåååång? Ska sitta vid datan ett litet tag till och sen ska jag börja med 2 bilduppgifter som måste vara klara snart.


hahaha sant


I told you to be patient, i told you to be fine.


har tyska som är såååhär tråkigt. Nu ska vi kolla på en film som är ännu tråkigare. Tjoo

ojojojjjj | godnatt


22.22

Månen är feeett cool. Den är hur låg och nära som helst ju haha. Ska upp till mitt rum nu och måla naglarna och sen träna lite och sen lägga mig och glo på tv. Skönt!

MÅNDAG

Provet gick faktiskt bra, mycket enklare med muntligt än skriftligt. Sen ville Klara att vi skulle skriva på våran blogg att hon har varit fett rolig idag och de kan kan jag lätt hålla med om! Haha har inte skrattat så här mycket på länge! Skolan slutade iaf med blöta-papper-krig typ mellan Cevin och Saskia så hennes hår och ansikte var helt blött hahah stackarn.

22.01

Fan vad fula inlägg här nedan om esc haha.. Idag har jag tvättat och städat, wooow. Softar i min säng just nu och kollar på hockey och bb och till de pluggar jag om norden eftersom jag prov på de imorgon. Känns som att inget av de jag läser kommer fastna i hjärnan :(((

ghjhz

Alltså faaaaaaaaaaaaan, Eric kom 3a, blev fett sur nu hahahh

esc

Omg Sverige ligger etta just nu, asså shiiiet
EDIT: Danny är rätt fräschhhhhhhh också

22.49


LÖRDAG | 22.32

Vaknade 11 idag och sen åkte vi till stan vid 1-2. Köpte 2 bikini överdelar, provade ett antal klänningar också men alla satt fult på mig. får damppp. Vid 7 mötte jag Victoria och då tog vi en sväng till ica, köpte en b&j och sen gick vi till månsan och satte oss där och åt glass. Kom hem för lite mer än en timme sen och nu sitter jag och kollar på esc som är sååådär.

fredagen den trettonde

Jag och Sabina är barnvakt så vi har beställt pizza som kommer snart hoppas jag! Ska nog duscha nu om jag hinner och kanskee plugga.
Hahah förresten lossnade hela toalettdörren imorse när jag rörde på den, fan vad tung den va alltså..

If there's no one beside you when your soul embarks then i'll follow you into the dark

Har slöjd. Det suger. Hejdå.

TORSDAG | 18.41

Kul att det spöregnar på baksidan och duggar på framsidan! Har världens träningsvärk sen igår och tränade för en stund sen så får hoppas på att jag kommer kunna gå imorgon haha.. Läraren kom iaf inte till idrotten idag så jag och tjejerna åkte till Evelina och kollade på Pojken i randig pyjamas och Fyra födelsedagar och ett fiasko. Somnade till första filmen som vanligt, eller såg lite! Kom hem för någon timme sen och har hunnit tränat och ätit och nu ska jag fixa mina äckliga fula ojämna ögonbryn som jag snart kommer raka bort för att dom är så fula :)))

11 MAJ | 23.17

Softade nere på månsan med frukt och brämhults med tjejerna! Vid 6 åkte jag, Sabina, Jim och Jairus ner till restaurangen och åt. Ska träna lite nu och sen fortsätta kolla på Eva och Adam, godnatt.

ONSDAG | 12.09

Sitter i cafeterian nu, ska snart åka till ksk och kolla på något, tror det var någonting med musik! Efter det drar jag och tjejerna till månsan och softaaaaaar och kanske badar.

22.13

Fin lugg <33333
Gick till månsan för nån timme sen med Sabina, Jairus, mamma och Jim och sen gick vi till ica. Sitter och kollar på bb nu och efter det ska jag kolla på Eva och Adam!♥

21.54

Sitter och kollar när min gamla bildlärare ska föda barn på tv, haha.. Hade iaf en grym helg, bilder kommer senare!

Jag ska älska dig till hjärtat slutat slå | 00.10

Haha, kul att man fortfarande kan texten. Minnen♥ Har laddat ner lite låtar men nu började de cpa så orkade inte mer, ska sova nu och alarmet står på halv nio, sen halv 11 går tåget mot Moraaa! Godnatt

TORSDAG 14.44

Kom hem för en stund sen. Mår fortfarande illa sen hkn, jag och Saskia gjorde falsk tosca kaka och Klara och Evelina gjorde brownies! Ska packa nu och massa och sen har vi träning och match mot föräldrarna hahah, förresten håller jag på att ladda ner Eva och Adam just nu ååhh♥
Den blev liiite failad :(((

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead


20.57

Orkade inte kolla klart på hela filmen så somnade istället och vaknade nu! Måste plugga nu så jag kan de där med konvex och konkav osv. sen kanske jag ska fortsätta på min packlista till cupen men vi får se!
Snyggggggggg kille som är med i filmen♥♥

ONSDAG

Tappade min tallrik som va full med mat idag i matsalen, duktigt!! Gjorde iaf chokladbollar och chokladpudding för en stund sen och nu ska jag och Sabina kolla på film och sen ska jag plugga lite.

15.50

Kom hem från Saskia för en timme sen, Vi kollade på solsidan igårkväll och åt fruktsallad och chips och dipp och sen vid kvart över 12 gick jag och Saskia ut och träffade Cevin, eller pratade lite :) Idag har vi bara softat och kollat på BB och nu har jag hunnit pluggat lite och snart ska jag äta och sen drar jag på träning!

MÅNDAG | 2 MAJ

Sitter och kollar på OC fast ska upp och plugga lite nu till provet som är på onsdag och senare ikväll sover jag över hos Saskia med tjejerna!
Några bilder från valborg.

RSS 2.0