21.18

Hade en bra och mysig julafton igår! Idag åt vi hos farmor & farfar igen och är barnvakt just nu. Imorgon ska jag vara barnvakt igen och kanske träffa Evelina och Saskia på kvällen om de kan!
HAHAHAHA alltså kolla min mage?!?! Fast på kortet ser inte min mage så där stor ut så skyller på att det är min kameras fel!
Haha tjena skogsmänniskor!
Bilderna från julafton tar 10000 år på sig att ladda upp så får bli en annan dag. Nu ska jag fixa nudlar och sen kolla på film och fetta!

2011-12-24 | JUL

JUUULAFTON! Satan vad fort det har gått. Idag var jag tvungen att gå upp 6 eftersom jag skulle vara barnvakt åt Jairus och han vaknade då, fick alltså 3 timmars sömn inatt. Kände hur jag mådde illa när jag vaknade, trodde jag va hungrig så åt två smörgåsrån, sen spydde jag upp de haha.. Har iaf inte spytt nåt mer så får hoppas att det inte är magsjuka eller nå! Aja ska kolla på julkalendern nu :))

FREDAG

Ligger i soffan och kollar på Bingolotto just nu. Ska snart äta pannkakor, om man nu får eftersom jag och Sabina tjafsade nyss om vem som skulle steka dom och jag vägra haha.. Sen ska jag kolla på Paradise Hotel Norge och soooova. Imorgon ska jag vara barnvakt på morgonen så kommer få gå upp typ 7 </3 aja sen ska vi till farmor och farfar och fira jul!!

2011-12-23

Goood morgon! Så himla irriterande att vakna upp med fetaste munsåret nu innan julafton :(((( Idag ska jag, mamma, Sabina och Jairus äta julmat eftersom jag och Sabina kommer fira jul hos farmor och farfar imorgon. Ska öppa min chokladkalender nu och sen äta frukost!

2011-12-22 | Jullov

Sköönt med lov! Det som är mindre skönt är att jag fortfarande har huvudvärk och har haft de i 4 timmar. Aja idag har jag plockat ner grejer från väggen i mitt rum och nu ska jag cykla ner till stan med Evelina en sväng och köpa smågrejer!!

2011-12-19

Man kanske skulle ta och börja blogga igen??? Aja, ligger i sängen nu och äter en chokladboll, som vanligt alltså. Idag hände inget speciellt förutom att vi hade julklappsbyte i klassen och sen åkte jag, Saskia och Klara till Evelina. Bakade en kladdkaka, hade julklappsbyte där med och sa hejdå till Klara eftersom hon åker till Egypten imorgon bitti!! Skönt att jag även börjar halv nio imorgon och ska träna inför julkul till halv 12 och sen sluuuta eftersom jag slutar 20 över 11 på tisdagar :))))

2011-12-14


Woop woop

Har bloggat himla mycket senaste tiden, helt sjuuuukt! Nä men det har jag ju inte LOL xD:P
Aja! Vad har jag gjort i helgen då?? Jo jag har suttit halva natten med att skriva klart en uppgift, spelat en match som inte alls gick bra för mig, bakat och hjälpt mamma med att städa och massa! Imorgon, tisdag och fredag börjar jag även 9, sköööönt!

RSS 2.0